1. Hjem
  2. Meny
  3. Om Mil Sec

Om Mil Sec

Mil Sec Norge AS er sikkerhetsfirma som leverer totalløsninger for utsatte selskaper og organisasjoner.

Mil Sec er markedsledende innen konseptet "det sikre rom", og har tatt frem en rekke løsninger og tjenester som bistår med å høyne våre kunders sikkerhets- og trygghetsfølelse. 

Blant våre kunder finnes blant annet flere departementer, offentlige etater, det kongelige hoff, politi, banker, forsvar og en rekke private selskaper.

Vi tilstreber at alle våre leveranser skal være skreddersydd og best mulig tilpasset for å møte våre kunders krav og behov, samt at leveransene gjennomføres med riktig sammensatt leveranseorganisasjon. Våre medarbeidere og samarbeidspartnere håndplukkes dermed for å oppnå best mulig resultat. Som kunde skal du derfor være trygg på at du alltid får riktig kvalitet på produkter, tjenester og service.

Siden februar 2017 er Mil Sec en av Bomek Groups bedrifter. Bomek Group er global leder innen design, utvikling og produksjon av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer til energi-, sivil- og forsvarsmarkedet, verden over.

 

Kredittvurdering 


startbank-logo

 

Miljø

Mil Sec tar miljøspørsmålet på alvor og er sertifisert som en Miljøfyrtårnbedrift. Årlig Klima- og Miljørapport er tilgjengelig på forespørsel.

Vi har i tillegg inngått returavtale iht. gjeldende norske forskrifter med RENAS for EE-avfall og med Grønt Punkt for øvrig avfall. 

  Miljøfyrtårn, Grønt Punkt og Renas

 

 

Våre verdier

SAFE - Sannferdig, Aktuell, Fortrolig og Engasjert